Om oss

Om Golf

Tour & Proffs

Effekter

Resultat

kontakta oss

         

 

Max Anglert är en av de framgångsrika Svenskarna på såväl Europa Touren, Challenge Touren samt Telia Touren.

Max Anglert jobbar idag som Head Pro på Ågesta GK i stockholm.

  För den som vill ha den mest kompetenta hjälpen och instruktionen om sitt golfspel, så går det bra att kontakta Ågesta GK för kontakt med  Max. 

Du kan läsa mer om Max Anglerts framgångsrika karriär på www.golf.se

 

 

 

 

 

Efter 5 tunga år på Europa Touren ber Max Anglert Jesper om hjälp och efter tre dagar vinner han en mästerskapstitel.

                          

      " Tack Jesper. Vilken oerhörd skillnad. Det här är fantastiskt "

     

           Ett måste för den seriöse golfaren!

En fundering som jag hade under lång tid var varför bollflykten kunde skilja sig så markant åt med olika klubbmärken. Jag har som f.d Europa Tourspelare prövat de flesta märken som har funnits på marknaden. Jag har spelat med identiska klubbor när det gäller skaft, grepp, loft, lie, svingvikt osv. och ändå har bollen betett sig helt olika i luften.

 

Den som hade svaret på gåtan var Jesper Boulliant. Han tog mina Titleist 990 och kunde med sin unika metod optimera skårorna inom de tillåtna och uppsatta reglerna som finns. Skillnaden var enorm! Bollen kom ut med mycket mer spinn som gjorde att jag nu kunde kontrollera bollen på ett helt annat vis.

 

Jag kände mig mycket mer trygg över bollen även från semiruff där jag tidigare kunde ”flya” bollen helt okontrollerat över green. Jag visste nu efter behandlingen att jag skulle få grepp om bollen och att jag kunde attackera flaggan även från sämre lägen.

 

Att jag direkt efter att jag fått hjälp av Jesper vann på Telia Tour i Sundbyholm fast jag egentligen lagt av gjorde inte saken sämre.

                     

Klubbor görs idag skräddarsydda helt efter varje persons unika egenskaper men en sak kan ej tillverkarna och klubbmakarna åstadkomma optimalt, nämnligen de helt avgörande skårorna.

 

De skåror som görs i de flesta klubbor har inte alls den utformning och de egenskaper som krävs för att kunna producera en bra bollflykt. Det går helt enkelt inte att åstadkomma optimala skåror och egenskaper i den produktion och tillverkning av klubbhuvuden som idag tillämpas och är nödvändig för klubbtillverkarna.

 

Jesper Boulliant insåg detta och Jesper kan med hjälp av hans världspatenterade metoder se till att du också får den kontroll och bollflykt från dina klubbor som du är värd!

 

 

Vänliga hälsningar

 

Max Anglert / Europatourspelare 1996-2000.

Kontakta oss här för mer information

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Till startsidan